Τα χημικά πισίνας είναι το βασικότερο προϊόν που όλοι οι κάτοχοι πισίνας πρέπει να φροντίζουν να έχουν. Με αυτά επιτυγχάνετε τον αποτελεσματικό καθαρισμό, για ασφαλή μπάνια, καθώς και τη διατήρηση της ακεραιότητάς της! Επειδή η πισίνα πρέπει να παραμένει καθαρή χειμώνα καλοκαίρι, πρέπει και εσείς να φροντίζετε για αυτό.

Πλέον στην αγορά υπάρχουν διάφορα χημικά πισίνας. Άλλα στοχεύουν στον καθαρισμό, άλλα έχουν συγκεκριμένες λειτουργίες για την αποφυγή ανεπιθύμητων προβλημάτων. Όλα όμως είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσετε την υγιεινή της πισίνας σας. Για να είστε σίγουροι ότι θα καθαρίσετε αποτελεσματικά την πισίνα σας, στο Kourtesis Water Spa Center θα βρείτε τα καλύτερα χημικά πισίνας.

Ας δούμε, όμως, μαζί ένα-ένα ξεχωριστά τα χημικά πισίνας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Έτσι, θα ξέρετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!

Αλάτι ηλεκτρόλυσης

Το αλάτι ηλεκτρόλυσης είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη φυσική απολύμανση μιας πισίνας.

Καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό, όπως όλα τα χημικά πισίνας, απλώς με διαφορετικό τρόπο.

Αφού, καθαρίσετε, αν χρειάζεται, την πισίνα από φύλλα και απορρίμματα, μπορείτε να συνεχίσετε με την απολύμανσή της.

Το αλάτι ηλεκτρόλυσης, αφού το διαλύσετε στο νερό της πισίνας και περάσει στο σύστημα σωληνώσεων, διασπάται και παράγει το απαιτούμενο χλώριο.

Το χλώριο που παράγει το αλάτι ηλεκτρόλυσης δεν αφήνει κατάλοιπα και είναι πιο φιλικό στο δέρμα των λουόμενων.

Επιπλέον, είναι μια πιο οικονομική επιλογή, άρα κάνετε πολλαπλό καλό και στην τσέπη και σε εσάς!

Αλάτι Ηλεκτρόλυσης

Αλγοκτόνο

Τα άλγη είναι μύκητες που προκαλούν πρασινίλα στα τοιχώματα και στον πυθμένα μιας πισίνας. Επειδή μια πισίνα είναι εκτεθειμένη σε όλα, καιρικά φαινόμενα, σκόνη κ.α., πρέπει να την προστατέψετε από αυτό το φαινόμενο με κατάλληλα χημικά πισίνας.

Το αλγοκτόνο, είναι ένα μυκητοκτόνο υγρό που προφυλάσσει το νερό της πισίνας από το να δημιουργηθούν μύκητες. Έτσι, θα παραμένετε ήσυχοι ότι το νερό της πισίνας σας είναι καθαρό και δεν κινδυνεύετε από καμία μόλυνση.

Κροκιδωτικό

Ειδικά το καλοκαίρι που η πισίνα έχει full χρήση, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει το νερό να θολώνει. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί. Η λιπαρότητα του ανθρώπινου σώματος και των αντιηλιακών ευθύνονται για αυτή την αντιαισθητική θολότητα.

Για να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από αυτή η λύση είναι στα χημικά πισίνας! Επιλέγοντας το κατάλληλο κροκιδωτικό θα απαλλάξετε την πισίνα σας από αυτή τη θολότητα μια και καλή! Είναι ένα μη τοξικό προϊόν, που θα διώξει τη θολότητα και θα κάνει το νερό ασφαλές ξανά για μπάνια.

Astral Πολυταμπλέτες Πισίνας MultiAction 10kg

Πολυταμπλέτα

Για να νιώθετε σίγουροι ότι η καθαριότητα της πισίνας σας δεν μένει ποτέ στη μέση, η πολυταμπλέτα είναι η καλύτερη επιλογή σε χημικά πισίνας.

Με την τριπλή τους δράση επιτυγχάνετε ολοκληρωμένο καθαρισμό, χρησιμοποιώντας ένα μόνο προϊόν.

Οι πολυταμπλέτες περιέχουν τρία χημικά συστατικά, αλγοκτόνο, χλώριο αργής διάλυσης και κροκιδωτικό, που τις κάνουν τόσο αποτελεσματικές.

Είναι πολύ εύκολες στη χρήση, καθώς απλά τις βάζετε στα skimmers ή στον αυτόματο χλωριωτή.

Τέλος, ανάλογα τη χρήση της πισίνας, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για την κατάλληλη δοσολογία.

Χλώριο

Το νερό της πισίνας, για να είναι απολύτως ασφαλές για μπάνιο, πρέπει να καθαρίζεται σωστά με τα απαραίτητα χημικά πισίνας. Το χλώριο είναι ένα από τα καθιερωμένο χημικά με το οποίο μπορείτε να εξασφαλίσετε την αποτελεσματική απολύμανση του νερού.

Είτε χρησιμοποιήσετε χλώριο σε κόκκους, σε υγρό, ή σε ταμπλέτες, τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα ικανοποιητικά. Επομένως, εύκολα και γρήγορα μπορείτε να εξασφαλίσετε την υγιεινή της πισίνας σας για να κάνετε ασφαλή και απολαυστικά μπάνια!

Test Kits

Όσο σημαντικά είναι τα χημικά πισίνας για τον σωστό καθαρισμό της, άλλο τόσο είναι και τα test kits. Με αυτά μπορείτε να ελέγχετε και να ρυθμίζετε τα επίπεδα του pH και των άλλων ουσιών που χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό.

Με ταινίες ή ψηφιακό AquaCheck μπορείτε να βλέπετε ακριβώς τα επίπεδα pH, αλατότητας κ.α. στο νερό της πισίνας σας. Συνεπώς, θα μπορείτε να γνωρίζετε ότι το νερό της πισίνας σας είναι απόλυτα καθαρό και ασφαλές για μπάνιο.

Έλεγχος pH

Μπορεί ο καθαρισμός της πισίνας με χλώριο να είναι απαραίτητος, το ίδιο απαραίτητο όμως είναι το pH της να βρίσκεται σε σωστά επίπεδα.

Αν δεν είναι, τότε μπορεί να προκαλέσει δερματικές αλλεργίες ή και τσούξιμο στα μάτια. Για να μην σας ταλαιπωρεί αυτό το πρόβλημα ο έλεγχος pH είναι σημαντικός.

Στα χημικά πισίνας θα βρείτε μια ποικιλία προϊόντων που ρυθμίζουν το pH του νερού της πισίνας.

Είτε σε σκόνη είτε σε υγρό θα βρείτε προϊόντα pH minus ή plush, ανάλογα τις ανάγκες του νερού.

Είτε λοιπόν το νερό της πισίνας θέλει επιπλέον χλώριο είτε λιγότερο, ο έλεγχος pH θα το ρυθμίσει.

Astral PH Plus Σκόνη 12kg

Επιλέξτε τα Χημικά Πισίνας που Χρειάζεστε!

Όπως καταλάβατε, για να μπορείτε με ασφάλεια να χαρείτε μπάνια στην πισίνα σας, πρέπει να έχετε όλα τα απαραίτητα χημικά πισίνας για τον καθαρισμό της! Στο Kourtesis Water Spa Center σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε με εγγύηση ποιότητας των προϊόντων μας.

Ελάτε μια βόλτα από το φυσικό μας κατάστημα ή μπείτε στο e-shop μας και δείτε τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε χημικά πισίνας και όχι μόνο! Για κάθε σας απορία, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.