Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Πολυταμπλέτα MultiAction

Για τον σωστό καθαρισμό της πισίνας σας πρέπει να εφοδιάζεστε αρκετά χημικά πισίνας, ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα καθαριότητας που επιθυμείτε. Πολλές φορές τυχαίνει να παραλείπετε ή και να ξεχνάτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά που χρειάζεστε. Για να μην αφήνετε στο μισό τον καθαρισμό, μπορείτε να προμηθευτείτε απο τη συλλογή μας καθαριστική πολυταμπλέτα πισίνας, που παρέχει τριπλό καθαρισμό.

Η πολυταμπλέτα (Multiaction) είναι ιδανική για την απολύμανση και συντήρηση της πισίνας σας. Περιέχει τρία συστατικά, αλγοκτόνοκροκιδωτικό και χλώριο αργής διάλυσης και χαρίζει τριπλή δράση απολύμανσης. Απολυμαίνει το νερό, αποτρέπει τη δημιουργία άλγεων και κρατά το νερό καθαρό και κρυστάλλινο.

Δεν περιέχει ασβέστιο, που μπορεί να μπλοκάρει το φίλτρο νερού, ενώ παράλληλα διατηρεί σταθερό το pH του νερού. Τοποθετείται όπως και η απλή ταμπλέτα στα skimmers, σε κανάλι υπερχείλισης ή στον αυτόματο χλωριωτή, που είναι τοποθετημένος στο μηχανοστάσιο. Η δοσολογία τους είναι περίπου 3-4 ταμπλέτες στα 100m³ ανά 5 μέρες, την περίοδο του καλοκαιρού.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Πολυταμπλέτα Πισίνας

Πολυταμπλέτα

Πολυταμπλέτα Πισίνας και Υδρομασάζ (200g) σε Συσκευασία του 1kg

19.00

Πολυταμπλέτα

Astral Πολυταμπλέτες Πισίνας MultiAction 10kg

68.00

Πολυταμπλέτα

Astral Πολυταμπλέτες Πισίνας MultiAction 25kg

176.00

Πολυταμπλέτα

Χλώριο Πολυταμπλέτα 20g σε Συσκευασία του 1kg

19.00

Πολυταμπλέτα

Astral Πολυταμπλέτες Πισίνας MultiAction 50kg

340.00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.