Κατασκευή Πισίνας

Είστε έτοιμοι να φτιάξετε την πισίνα των ονείρων σας; Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στη κατασκευή πισίνας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τέλεια πισίνα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο στο δικό σας κατώφλι.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατασκευή Πισίνας Μπετόν

Η χρήση του μπετόν είναι ο πλέον συνήθης τρόπος κατασκευής του σκελετού της πισίνας είτε εφαρμόζεται τεχνολογία υπερχείλισης, είτε καταρράκτη πισίνας είτε skimmer. Εξασφαλίζει αντοχή και μπορείτε εσωτερικά να επιλέξετε επένδυση με liner, ψηφίδα, πλακάκια ή βότσαλο.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς την κατασκευή. Η επιλογή του σχήματος της πισίνας είναι ελεύθερη. Συζητήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας το επιθυμητό σχήμα και αυτοί θα αναλάβουν την εκτέλεση των εργασιών.

Αν έχετε επιλέξει πισίνα από μπετόν, η Kourtesis Water Spa Center μπορεί να την κατασκευάσει εξ ολοκλήρου ή να αναλάβει μόνο την επένδυση του εσωτερικού της ή ακόμα και μόνο την τοποθέτηση του μηχανολογικού εξοπλισμού της.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΠΕΤΟΝ 1
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΠΕΤΟΝ 1
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΠΕΤΟΝ 3
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΠΕΤΟΝ 4
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΠΕΤΟΝ 5
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΠΕΤΟΝ 6
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΠΕΤΟΝ

Κατασκευή Πισίνας Πάνελ

Χάρη στην ιδέα των συναρμολογούμενων πάνελ, η κατασκευή της πισίνας σας είναι εύκολη κατασκευαστική υπόθεση, δίνοντας την δυνατότητα να στηθεί μέσα σε 20 ημέρες.

Η τοποθέτηση πισίνας πάνελ, από άποψη κατασκευής, είναι η οικονομικότερη επιλογή. Για την έκδοση άδειας κατασκευής, όταν πληροί τις κατάλληλες προδιαγραφές, είναι πιο οικονομική επιλογή συγκριτικά με τις πισίνες μπετόν.

Αν θέλετε να τοποθετήσετε μια πισίνα πάνελ, έχετε πλέον τη δυνατότητα επιλογής του σχήματος, καθώς και το σύστημα κυκλοφορίας του νερού, με skimmer ή υπερχείληση.

Κατασκευή Πισίνας Με Πάνελ
Κατασκευή Πισίνας Με Πάνελ
Κατασκευή Πισίνας Με Πάνελ
Κατασκευή Πισίνας Με Πάνελ
Κατασκευή Πισίνας Με Πάνελ
Κατασκευή Πισίνας Με Πάνελ
Κατασκευή Πισίνας Με Πάνελ

Κατασκευή Πισίνας Προκάτ

Η πισίνα προκάτ έχει την δυνατότητα να κατασκευαστεί με άδεια μικρής κλίμακας. Έτσι γλυτώνετε τα υψηλά έξοδα που απαιτούνται για την άδεια.

Επιπλέον, αποφεύγετε τη γραφειοκρατία και κερδίζετε πολύ χρόνο, αφού συνήθως η έκδοση της άδειας πολεοδομίας χρειάζεται αρκετούς μήνες ή και περισσότερο από ένα χρόνο.

Πλεονεκτήματα:

Εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα από το ειδικευμένο συνεργείο μας.

Πολύ οικονομικότερη κατασκευή από τις συμβατικές λύσεις με μπετόν.

Δυνατότητα επιλογής πισίνας με υπερχείλιση ή πισίνας με σκίμμερς.

Μεγάλη επιλογή σε σχέδια, καμπύλες, ειδικά σχήματα, εσωτερικές ή εξωτερικές σκάλες.

Για επαγγελματικές πισίνες σε ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, αθλητικά κέντρα και για την ιδιωτική σας πισίνα στο σπίτι ή στο εξοχικό σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤ
Κατασκευή Πισίνας Προκάτ
Κατασκευή Πισίνας Προκάτ

Κατασκευή Πισίνας Λίμνη

Σας ενδιαφέρει μια φυσική πισίνα που ταιριάζει αρμονικά στο γύρω τοπίο; Ονειρεύεστε μια λίμνη με τη δική σας παραλία και ήπια κλίση ακτές;

Σας επιτρέπετε να δημιουργήσετε την δική σας εξατομικευμένη πισίνα – φιλική προς το περιβάλλον και με φυσικό σχεδιασμό. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν καινοτόμο τις πισίνες Biodesign, αρχίζοντας με το γεγονός ότι είναι μη επεμβατική.

Αυτό επιτρέπει, να συνδυάζονται αρμονικά σε ένα κήπο, χωρίς να χρησιμοποιείται ούτε ένα γραμμάριο από οπλισμένο σκυρόδεμα. Ένα άλλο ισχυρό σημείο είναι η δυνατότητα να διαμορφωθεί η πισίνα με κάθε επιθυμία, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες του πελάτη.

Κατασκευή Πισίνα Λίμνη
Κατασκευή Πισίνα Λίμνη
Κατασκευή Πισίνα Λίμνη
Κατασκευή Πισίνα Λίμνη
Κατασκευή Πισίνα Λίμνη
Κατασκευή Πισίνα Λίμνη