Θέρμανση Πισίνας


Θερμαντήρες Πισίνας

Στην Ελλάδα τα μπάνια συνήθως διαρκούν από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Πολλοί, όμως, είναι αυτοί που θέλουν να τα ξεκινήσουν νωρίτερα. Για ασφαλή μπάνια τον χειμώνα, η θερμοκρασία του νερού της πισίνας πρέπει να είναι στους 27-28 °C. Για να την επίτευξη τέτοιων θερμοκρασιών είναι απαραίτητο να διαθέτετε κάποια κατάλληλη θέρμανση πισίνας.

Η θέρμανση χρησιμοποιείται και σε πισίνες και σε spa, για να απολαμβάνετε χαλαρωτικά μπάνια ακόμα και τον χειμώνα. Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε αντλίες θερμότητας, ηλεκτρικούς θερμαντήρες και εναλλάκτες θέρμανσης, για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε. Όποιον τρόπο θέρμανσης και αν επιλέξετε, θα μείνετε ακόμα περισσότερο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα εάν επιλέξετε και κάποιο ισοθερμικό κάλυμμα που θα διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του νερού.

Αν και μπορείτε να θερμαίνετε την πισίνα σας όλο τον χρόνο, με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, απαιτούνται μεγαλύτερα ποσοστά ενέργειας για τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας. Τοποθετώντας, έτσι, ισοθερμικό κάλυμμα στην επιφάνεια της πισίνας οι εκπομπές θερμότητας θα είναι λιγότερες και το νερό θα παραμένει ζεστό και ευχάριστο για τα μπάνια σας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.