Θέρμανση Πισίνας

Στην Ελλάδα τα μπάνια συνήθως διαρκούν από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Πολλοί, όμως, είναι αυτοί που θέλουν να τα ξεκινήσουν νωρίτερα. Για ασφαλή μπάνια τον χειμώνα, η θερμοκρασία του νερού της πισίνας πρέπει να είναι στους 27-28 °C. Για να την επίτευξη τέτοιων θερμοκρασιών, στην κατηγορία αυτή θα βρείτε θερμαντήρες, που σας παρέχουμε για θέρμανση πισίνας.

Η θέρμανση χρησιμοποιείται και σε πισίνες και σε spa, για να απολαμβάνετε χαλαρωτικά μπάνια ακόμα και τον χειμώνα. Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε αντλίες θερμότητας, ηλεκτρικούς θερμαντήρες και εναλλάκτες θέρμανσης, για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε. Όποιον τρόπο και αν επιλέξετε για τη θέρμανση της πισίνας σας, θα μείνετε ακόμα περισσότερο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα εάν επιλέξετε και κάποιο ισοθερμικό κάλυμμα, που θα διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του νερού.

Αν και μπορείτε να θερμαίνετε την πισίνα σας όλο τον χρόνο, με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, απαιτούνται μεγαλύτερα ποσοστά ενέργειας για τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας. Τοποθετώντας, έτσι, ισοθερμικό κάλυμμα στην επιφάνεια της πισίνας, οι εκπομπές θερμότητας θα είναι λιγότερες και το νερό θα παραμένει ζεστό και ευχάριστο για τα μπάνια σας.

Πριν επιλέξετε την αντλία θερμότητας πισίνας που επιθυμείτε, πρέπει να γνωρίζετε το εμβαδό της πισίνας, για καλύτερα αποτελέσματα θέρμανσης. Μπορείτε πάντα να προμηθευτείτε και το κατάλληλο ισοθερμικό κάλυμμα, για διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού. Μετά την επιλογή της κατάλληλης αντλίας, η εγκατάστασή τους είναι εύκολη διαδικασία. Τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο, σε επίπεδη βάση, κοντά σε παροχή ρεύματος.

Θερμαντήρες Πισίνας


Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.