Επεξεργασία Νερού

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ιδανικά για την επεξεργασία νερού πισίνας. Μπορείτε να βρείτε προϊόντα για δοσομέτρηση με διανομή ταμπλετών, δοσομέτρηση με δοσομετρητή αντλίας, έλεγχο και ρύθμιση νερού και άλλα. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα να απαλλάξουν το νερό της πισίνας σας από σωματίδια και μικροοργανισμούς, καθώς και να ρυθμίσουν σωστά τα επίπεδα pH. Επιλέξτε τα προϊόντα που χρειάζεστε και απολαύστε τα μπάνια σας σε καθαρά και υγιή νερά.

Η επεξεργασία του νερού κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μπάνιων είναι απαραίτητη για την υγιεινή των κολυμβητών. Για αυτό το λόγο πρέπει να συντηρείτε το νερό της πισίνας σας με τα κατάλληλα προϊόντα επεξεργασίας νερού.

Το νερό της πισίνας πρέπει να είναι διαυγές και πόσιμο και να διατηρείται έτσι, για να απολαμβάνουν οι κολυμβητές ασφαλή μπάνια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτύχετε την επεξεργασία του νερού της πισίνας σας. Ένας εύκολος τρόπος είναι η αυτόματη δοσομέτρηση, η οποία εξασφαλίζει σίγουρη απολύμανση του νερού χωρίς κόπο.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.