Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Ρύθμιση PH & REDOX Νερού Πισίνας

Η σειρά Heliox UV LP είναι μονάδες ειδικά σχεδιασμένες για την απολύμανση πόσιμου ή μη νερού. Διαθέτουν ισχυρούς λαμπτήρες που, παρόλο το μικρό τους σχήμα, μπορούν να εκτελέσουν αποτελεσματικό καθαρισμό σε οποιοδήποτε μέγεθος οικιακής πισίνας έχετε, καθημερινά. Η μονάδα UV σας παρέχει ασύγκριτη ποιότητα νερού από οποιοδήποτε άλλο σύστημα εξυγίανσης. Έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν την υψηλή συγκέντρωση τοξικών οργανικών ουσιών, που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια.

Η ρύθμιση του και (ένδειξη περιεκτικότητας του νερού σε χλώριο) είναι απαραίτητη για ασφαλή μπάνια στην πισίνα σας. Ο αυτόματος ρυθμιστής pH ή redox είναι ένα σύστημα που αποτελείται από ένα ειδικό ηλεκτρόδιο προσδιορισμού της τιμής του pH ή του redox, μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου-ρύθμισης, για να έχουμε τα επιθυμητά επίπεδα pH ή redox και μια τροφοδοτική περισταλτική αντλία ή ηλεκτρονική δοσομετρική που, ρυθμίζοντας τα επίπεδα του διαλύματος που θέλουμε να διοχετεύει στο δίκτυο ανακυκλοφορίας, επιτυγχάνει την διατήρηση της τιμής του pH ή redox σε επιθυμητά επίπεδα.

Για τη ρύθμιση pH και redox, στη συλλογή μας θα βρείτε αυτόματους ρυθμιστές pH, redox και ηλεκτρόδια. Οι αυτόματοι ρυθμιστές είναι πολύ αξιόπιστοι και εύκολοι στη χρήση και τη συντήρησή τους. Είναι δύσκολο να γνωρίζει συνεχώς, κάθε ιδιοκτήτης πισίνας, ότι τα επίπεδα χλωρίου στην πισίνα του είναι σωστά. Για να αποφευχθεί, λοιπόν, η ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών στο νερό της πισίνας, οδηγώντας στο θόλωμα του νερού και στην έλλειψη προστασίας από μολύνσεις για τους κολυμβητές, ή ο ερεθισμός του δέρματος και των ματιών των κολυμβητών λόγω περίσσιας ποσότητας χλωρίου, οι αυτόματοι ρυθμιστές είναι η καλύτερη επιλογή που θα σας λύσει τα χέρια!

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Ρύθμιση PH & REDOX

Ρύθμιση PH & REDOX

Ηλεκτρόδιο PH

136.00

Ρύθμιση PH & REDOX

Αυτόματος Ρυθμιστής Ph ή Redox 5.0l/h

577.00

Ρύθμιση PH & REDOX

Αυτόματος Ρυθμιστής Ph ή Redox 1.5l/h

495.00

Ρύθμιση PH & REDOX

Astral Ρυθμιστής Redox

476.00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.