Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Καθαρισμός Πισίνας με Μονάδες UV

Επειδή ο τρόπος ζωής σήμερα είναι απαιτητικός, μια πισίνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε το χρόνο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε. Για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης, στη συλλογή μας θα βρείτε μονάδες UV για έναν αποτελεσματικό καθαρισμό της πισίνας σας. Η σειρά Heliox UV LP, είναι μονάδες ειδικά σχεδιασμένες για την απολύμανση πόσιμου ή μη νερού.

Διαθέτουν ισχυρούς λαμπτήρες που, παρόλο το μικρό τους σχήμα, μπορούν να εκτελέσουν αποτελεσματικό καθαρισμό σε οποιοδήποτε μέγεθος πισίνας, καθημερινά. Η μονάδα UV σας παρέχει ασύγκριτη ποιότητα νερού από οποιοδήποτε άλλο σύστημα εξυγίανσης. Έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν την υψηλή συγκέντρωση τοξικών οργανικών ουσιών, που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια.

Με την αγορά μιας μονάδας UV θα μειώσετε αισθητά τα χημικά που χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό της πισίνας σας, επομένως είναι μια eco friendly και οικονομική διαδικασία απολύμανσης. Η μόνη συντήρηση που απαιτείται είναι η αλλαγή της λάμπας UV, που η διάρκεια ζωής της φτάνει έως και 18 μήνες (θερμοκρασία 32 °C, 24 ώρες φίλτρανση την ημέρα). Η εγκατάστασή τους γίνεται εύκολα, καθώς έχει μόνο δυο συνδέσεις νερού. Κάντε τα μπάνια σας, γνωρίζοντας ότι η πισίνα σας έχει καθαρό και ασφαλές νερό, για εσάς και την οικογένειά σας.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Μονάδες UV

Μονάδες UV

Σύστημα Καθαρισμού Πισίνας (UV) P25-25m3/h

1,752.00

Μονάδες UV

Σύστημα Καθαρισμού Πισίνας (UV) P20-20m3/h

1,640.00

Μονάδες UV

Σύστημα Καθαρισμού Πισίνας (UV) P14-14m3/h

1,520.00

Μονάδες UV

Σύστημα Καθαρισμού Πισίνας (UV) P10-10m3/h

1,448.00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.