Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Χαλαζιακή & Γυάλινη Άμμος Πισίνας

Η άμμος πισίνας είναι ένα βασικό βήμα για να είναι μια πισίνα καθαρή. Υπάρχουν δυο είδη άμμου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε την διαρκή καθαρότητα του νερού της πισίνας σας, η γυάλινη και η χαλαζιακή. Και οι δυο εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Τα μόνα στα οποία διαφέρουν είναι το υλικό, η ποσότητα χρήσης και η διάρκεια ζωής μέσα στο φίλτρο της πισίνας.

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε και τα δυο είδη άμμου πισίνας για να επιλέξετε αυτή που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας, μαζί με συμβουλές για την σωστή τοποθέτησή τους. Το πρώτο βήμα για να είναι μια πισίνα ασφαλής για μπάνιο είναι ο καθαρισμός της με τα απαραίτητα χημικά. Η άμμος, μέσω των φίλτρων στα οποία τοποθετείται, συγκρατεί με φυσικό τρόπο τα στερεά σωματίδια που βρίσκονται στο νερό.

Μέσα στο φίλτρο, φιλτράρεται το νερό και έτσι επιστρέφει καθαρό στην πισίνα, ενώ τα σωματίδια παραμένουν στην άμμο. Με αυτό τον τρόπο προστατεύονται οι λουόμενοι από τους μικροοργανισμούς και τα προϊόντα απολύμανσης που βρίσκονται στο νερό.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Άμμος Πισίνας

Άμμος Πισίνας

Χαλαζιακή Άμμος Πισίνας

14.00

Άμμος Πισίνας

Γυάλινη Άμμος Πισίνας

16.95

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.