Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Αλγοκτόνο για Πισίνα και Υδρομασάζ

Όλοι θα έχετε παρατηρήσει κατά καιρούς πράσινους χρωματισμούς στα νερά πισίνας. Αυτές οι πρασινίλες, ή αλλιώς άλγη, μπορούν να δημιουργηθούν πολύ εύκολα σε μια πισίνα αν δεν έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα. Πλέον υπάρχουν διάφορα καθαριστικά για το νερό μιας πισίνας.

Επειδή τα άλγη είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, μπορείτε να προμηθευτείτε το κατάλληλο αλγοκτόνο, το οποίο θα σας λύσει τα χέρια, αφού θα καταπολεμήσει αυτό το φαινόμενο. Για την αποφυγή δημιουργίας άλγων (πρασινίλες) στα τοιχώματα και στον πυθμένα της πισίνας είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε αλγοκτόνο, δηλαδή ειδικό μυκητοκτόνο υγρό.

Λόγω της σκόνης και των σωματιδίων που μεταφέρονται από τον αέρα, μόλις έρθουν σε επαφή με συνθήκες υγρασίας, είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθούν άλγη, δημιουργώντας αυτή την πρασινίλα στην πισίνα σας. Έτσι, με τα σωστά χημικά πισίνας και αλγοκτόνο θα προλάβετε την εμφάνιση άλγων, καθώς δρα προληπτικά, και έτσι θα έχετε μια καθαρή πισίνα, κατάλληλη για μπάνιο.

Τι είναι το Αλγοκτόνο

Το Αλγοκτόνο είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται στις πισίνες για να αποτρέψει ή να εξαλείψει την ανάπτυξη αλγών. Λειτουργεί ως αναστολέας άλγεων, δρώντας διεισδυτικά και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του χλωρίου. Με αυτόν τον τρόπο, το αλγοκτόνο βοηθά στη διατήρηση του νερού της πισίνας καθαρού και διαφανούς, αποφεύγοντας τις ενοχλήσεις και τους κινδύνους που συνδέονται με την παρουσία αλγών.

Αλγοκτόνο

Αλγοκτόνο Πισίνας Συμπυκνωμένο 5lt

15.50

Αλγοκτόνο

Αλγοκτόνο Πισίνας και Υδρομασάζ 1Kg

8.70

Αλγοκτόνο

Αλγοκτόνο Πισίνας Συμπυκνωμένο 25Lt της Astralpool

61.00

Αλγοκτόνο

Αλγοκτόνο Πισίνας Plus με Λαμπρυντικό 25lt

59.00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.