Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

Έλεγχος PH σε Σκόνη και Υγρό

Πολλές φορές λουόμενοι παραπονιούνται για δερματικές αλλεργίες ή για τσούξιμο στα μάτια, όταν βουτάνε σε κάποια πισίνα. Είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, όταν δεν γίνεται σωστός έλεγχος pH στο νερό της πισίνας.

Επειδή ο καθαρισμός του νερού με χλώριο είναι απαραίτητος, στη συλλογή μας θα βρείτε προϊόντα για τον έλεγχο του pH του νερού για ασφαλή κολύμβηση. Ο έλεγχος pH του νερού είναι υψίστης σημασίας τόσο για τη σωστή διαχείριση του νερού όσο και για την αποφυγή αντιδράσεων του δέρματος.

Υψηλά ή χαμηλά επίπεδα pH μπορούν να προκαλέσουν ενόχληση στο δέρμα ή στα μάτια των λουόμενων. Για αυτό χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα χημικά πισίνας, για να απολυμάνετε το νερό και pH minus ή plus, για να προσαρμόσετε το pH του νερού στα επιθυμητά όρια.

Έλεγχος PH: Το pH για την πισίνα αναφέρεται στο επίπεδο της οξύτητας ή της αλκαλικότητας του νερού στην πισίνα. Είναι ένας δείκτης που μετράται σε μια κλίμακα από 0 έως 14, όπου το 7 είναι ουδέτερο. Τιμές κάτω από 7 δείχνουν ότι το νερό είναι οξύ, ενώ τιμές πάνω από 7 δείχνουν ότι το νερό είναι αλκαλικό.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Έλεγχος PH

Έλεγχος PH

PH Minus Σκόνη 1kg

8.00

Έλεγχος PH

PH Minus Υγρό 25lt της Astralpool

38.55

Έλεγχος PH

Χημικά Πισίνας PH Plus Σκόνη 1kg

8.00

Έλεγχος PH

PH Minus Σκόνη 7kg της Astralpool

25.50

Έλεγχος PH

Ενισχυτής Αλκαλικότητας 6kg

26.00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.