Καλύμματα Πισίνας

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων


Προστατευτικά Καλύμματα Πισίνας

Τα καλύμματα πισίνας είναι πολύ σημαντικά για την πισίνα σας, καθώς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και σε αυτή, αλλά και στην τσέπη σας. Υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να καλύπτετε κατά περιόδους την πισίνα σας με το κατάλληλο κάλυμμα. Υπάρχουν καλύμματα αυτόματα, ισοθερμικά και χειμωνιάτικα, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα την χρήση που θέλετε να έχουν στην πισίνα σας! Επομένως, πριν προβείτε στην επιλογή κάντε μια έρευνα για ποιους λόγους θέλετε να τοποθετήσετε κάλυμμα.

Το κάλυμμα πισίνας συμβάλει στη μείωση της εξάτμισης του νερού και των χημικών προϊόντων (όπως το χλώριο). Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε χρήμα και χρόνο, καθώς δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε συνεχώς χλώριο στην πισίνα σας, για να τη διατηρείτε καθαρή. Επιπλέον, δεν θα χρειάζεται να την γεμίζετε συνεχώς νερό, κάνοντας παράλληλα και εξοικονόμηση νερού. Μόνο με αυτούς τους δυο λόγους κάνετε παράλληλα καλό και στο περιβάλλον!

Είτε θέλετε να την προστατέψετε το χειμώνα από την είσοδο φύλλων και άλλων απορριμμάτων από τον αέρα, είτε είστε στη διαδικασία καθαρισμού της, η χρήση καλύμματος είναι αναγκαία. Το κάλυμμα αποτρέπει την είσοδο φύλλων και απορριμμάτων στην πισίνα σας, διευκολύνοντας τον καθαρισμό της για το καλοκαίρι, καθώς θα θέλει λιγότερη φροντίδα. Ένα επιπλέον θετικό είναι πως, κατά τη διάρκεια του καθαρισμού της πριν ξεκινήσετε τα μπάνια σας, αποτρέπει την είσοδο αιωρημάτων που θα καθυστερήσουν τον καθαρισμό της.

Ένα ακόμα μεγάλο προσόν των καλυμμάτων πισίνας είναι ότι τα ισοθερμικά καλύμματα συμβάλλουν στη διατήρηση της θερμότητας σταθερής. Έτσι, πάλι εξοικονομείτε χρήμα και ενέργεια, κάνοντας ταυτόχρονα καλό στο περιβάλλον και στην τσέπη σας!

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε καλύμματα πισίνας, όπως θερμικά, ισοθερμικά, αυτόματα, χειμερινά και άλλα, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Προστατέψτε την πισίνα, την τσέπη και το περιβάλλον, κάνοντας την καλύτερη επιλογή. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.