Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Προστατευτικά Καλύμματα Πισίνας

Τα καλύμματα πισίνας είναι πολύ σημαντικά για την πισίνα σας, καθώς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και σε αυτή, αλλά και στην τσέπη σας. Υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να καλύπτετε κατά περιόδους την πισίνα σας με το κατάλληλο κάλυμμα. Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε καλύμματα πισίνας, όπως θερμικά, ισοθερμικά, αυτόματα, χειμερινά και άλλα, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Προστατέψτε την πισίνα, την τσέπη και το περιβάλλον, κάνοντας την καλύτερη επιλογή. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά.

Είτε θέλετε να την προστατέψετε το χειμώνα από την είσοδο φύλλων και άλλων απορριμμάτων από τον αέρα, είτε είστε στη διαδικασία καθαρισμού της, η χρήση καλύμματος είναι αναγκαία. Το κάλυμμα αποτρέπει την είσοδο φύλλων και απορριμμάτων στην πισίνα σας, διευκολύνοντας τον καθαρισμό της για το καλοκαίρι, καθώς θα θέλει λιγότερη φροντίδα. Ένα επιπλέον θετικό είναι πως, κατά τη διάρκεια του καθαρισμού της πριν ξεκινήσετε τα μπάνια σας, αποτρέπει την είσοδο αιωρημάτων που θα καθυστερήσουν τον καθαρισμό της.

Ένα ακόμα μεγάλο προσόν των καλυμμάτων πισίνας είναι ότι τα ισοθερμικά καλύμματα συμβάλλουν στη διατήρηση της θερμότητας σταθερής. Έτσι, εξοικονομείτε χρήμα και ενέργεια, κάνοντας ταυτόχρονα καλό στο περιβάλλον και στην τσέπη σας!

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Καλύμματα Πισίνας

Καλύμματα Πισίνας

Ισοθερμικό Κάλυμμα Πισίνας Bubble

11.00

Καλύμματα Πισίνας

Βυθισμένο Κάλυμμα Πισίνας

Καλύμματα Πισίνας

Υπέργειο Αυτόματο Κάλυμμα Πισίνας

Καλύμματα Πισίνας

Χειμερινό Κάλυμμα Πισίνας Blue/Ivory

19.99

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.