Αν βάλατε τώρα πισίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, ή αν είχατε ήδη, ο φωτισμός πισίνας είναι απαραίτητος. Ανεξάρτητα από το αν έχετε πισίνα προκάτ ή μπετόν, μπορείτε να βρείτε φωτισμό για κάθε είδους πισίνα. Αυτός θα δώσει μια υπέροχη αισθητική στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας και θα απολαμβάνετε υπέροχες cocktail βραδιές και νυχτερινά μπάνια!

Αν, λοιπόν, ψάχνετε ποιος είναι ο καλύτερος φωτισμός για την πισίνα σας, βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Στο παρόν άρθρο, το Kourtesis Water Spa Center σας δίνει τις κατάλληλες συμβουλές!

Φωτισμός Πισίνας LED

Φωτισμός πισίνας LED

Τα φωτιστικά πισίνας led είναι μια πολύ καλή και συμφέρουσα επιλογή. Φωτίζουν τέλεια κάθε πισίνα, αναδεικνύοντας όχι μόνο αυτή αλλά και τον εξωτερικό χώρο. Έχουν αντικαταστήσει πια τα φωτιστικά αλογόνου, καθώς καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα και δεν εκπέμπουν θερμότητα. Με αυτό τον τρόπο, ο φωτισμός αυτός δεν επηρεάζει τη θερμοκρασία της πισίνας.

Επιπλέον, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορούν να μπουν τόσο μέσα στην πισίνα, όσο και έξω από αυτή. Δεν έχουν μεγάλες ανάγκες συντήρησης και αντικατάστασης για αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητά από τους ιδιοκτήτες πισίνων! Μπαίνουν εύκολα μέσα στην πισίνα, ενώ διαθέτουν και χειριστήριο για τον ασύρματο προγραμματισμό της φωτεινότητας.

Φωτισμός πισίνας RGB

Τα φωτιστικά πισίνας RGB είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε έναν ξεχωριστό φωτισμό στην πισίνα σας. Έχουν μεγαλύτερες αποδόσεις συγκριτικά με τα φωτιστικά πισίνας LED, έχοντας όμως την ίδια ενεργειακή κατανάλωση. Θα βρείτε επιτοίχια φωτιστικά πισίνας RGB, ικανά να πάνε την αισθητική και την αίγλη της πισίνας σας σε άλλο level.

Και αυτά είναι εύκολα στην εγκατάστασή τους και διαθέτουν ασύρματο τηλεχειριστήριο για τη ρύθμιση της φωτεινότητας. Με αυτό μπορείτε, επίσης, να εναλλάσσετε τα προγράμματα φωτισμού, ανάλογα το πως θέλετε να φωτίζουν τη πισίνα σας. Τέλος, και αυτά τα φωτιστικά έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, μικρές ανάγκες συντήρησης και αντικατάστασης λάμπας.

Διακοσμητικά φώτα πισίνας

Εκτός από το εσωτερικό της πισίνας, σημαντικό ρόλο παίζει και ο εξωτερικός φωτισμός της. Τα εξωτερικά διακοσμητικά φώτα πισίνας είναι αυτά που θα απογειώσουν την αισθητική του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας. Σε συνδυασμό με τον εσωτερικό φωτισμό πισίνας, τα βραδινά μπάνια και τα pool parties θα γίνουν ακόμα πιο απολαυστικά!

Εκτός όμως από το αισθητικό κομμάτι, είναι απαραίτητα και για λόγους ασφαλείας. Για βραδινά μπάνια, όπου η ορατότητα είναι χαμηλή, χρειάζονται τον απαραίτητο φωτισμό για την αποφυγή ατυχημάτων. Έτσι, εκτός από τα περιφερειακά πισίνας που είναι απαραίτητα για τη διακόσμηση και τη διατήρηση της ασφάλειας, ο εξωτερικός φωτισμός είναι must!

Διακοσμητικά φώτα πισίνας

Φωτίστε όμορφα την πισίνα σας

Όπως καταλάβατε, ο σωστός φωτισμός δεν προσδίδει μόνο την απαιτούμενη ασφάλεια στην πισίνα σας. Την κάνει ιδανική για βραδινά μπάνια και πάρτι, καθώς θα είναι ένα πραγματικό στολίδι που όλοι θα θαυμάζουν.

Αν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές για το ποιος είναι καλύτερος φωτισμός για την πισίνα σας ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. Στο Kourtesis Water Spa Center, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε σε κάθε σας ανάγκη. Μείνετε σίγουροι πως μαζί μας θα αποκτήσετε την πισίνα των ονείρων σας!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.