Μια πισίνα έχει από μόνη της την ομορφιά της. Αν, όμως, θες να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη και διασκεδαστική δεν έχεις παρά να διαλέξεις τον καλύτερο περιφερειακό εξοπλισμό για αυτή! Για αυτό, το Kourtesis Water Spa Center σου παρέχει μια λίστα με περιφερειακό εξοπλισμό για τη διακόσμηση της πισίνας σου.

Φυσικά, επειδή η ασφάλεια έρχεται πρώτη, εκτός από περιφερειακό εξοπλισμό για τη διακόσμηση της πισίνας σου, θα βρεις και προϊόντα που εξασφαλίζουν την ασφάλειά της. Επομένως, για να πετύχεις με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια συνέχισε την ανάγνωση για να μάθεις τι χρειάζεσαι!

Διακόσμηση πισίνας

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα απ’ την αρχή μιλώντας για περιφερειακό εξοπλισμό που στοχεύει στη διακόσμηση της πισίνας σου.

Καταρράκτες πισίνας

Δεν γίνεται οι καταρράκτες πισίνας να μην είναι στην κορυφή αυτής της λίστας!

Στην συλλογή με το περιφερειακό εξοπλισμό πισίνας, θα βρεις κλασικούς και εντοιχιζόμενους καταρράκτες, ικανούς να απογειώσουν την αισθητική της πισίνας και του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σου.

Επιπλέον, εκτός από τα εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα, οι καταρράκτες πισίνας μπορούν να κάνουν ποιοτικότερο τα μπάνια σου.

Το νερό, πέφτοντας στους ώμους σου, είναι ιδανικό να σου προσφέρει την χαλάρωση και την ευεξία που αποζητάς! Επομένως, καταρράκτης για την πισίνα σου έχει διπλό όφελος.

Καταρράκτες πισίνας
Ντουζιέρες πισίνας

Ντουζιέρες πισίνας

Οι ντουζιέρες πισίνας είναι επίσης ιδανικές για τη διακόσμηση της πισίνας σου και όχι μόνο!

Με νέο, εκπληκτικό σχεδιασμό δίνουν νέα πνοή στη αισθητική της πισίνας σου.

Επιπλέον, με νέα τεχνολογία, εξυπηρετούν έως και τέσσερα άτομα και κάνουν χρονομέτρηση του ντους, για εξοικονόμηση νερού.

Συνεπώς, με την ντουζιέρα πισίνας της επιλογής σου, από το περιφερειακό εξοπλισμό μας, μπορείς εύκολα να διώχνεις το χλώριο από το δέρμα σου και να κάνεις καλό στο περιβάλλον!

Σανίδες κατάδυσης – βατήρες

Κάθε πισίνα αξίζει να διαθέτει σανίδες κατάδυσης και βατήρες. Εκτός από την εξαιρετική διακόσμηση που της προσφέρουν, κάνουν τα μπάνια ακόμα πιο διασκεδαστικά! Επίλεξε την καλύτερη για σένα σανίδα κατάδυσης, μέσα από τη μεγάλη συλλογή με περιφερειακό εξοπλισμό μας.

Με την σανίδα κατάδυσης της επιλογής σου, ετοιμάσου να εξασκήσεις τις ικανότητές σου για περίτεχνες βουτιές. Σίγουρα τα μπάνια με την οικογένεια ή την παρέα σου θα γίνουν ακόμα πιο διασκεδαστικά!

Τσουλήθρες πισίνας

Αν θες να πετύχεις όμορφη αισθητική, αλλά και στιγμές απείρου γέλιου και διασκέδασης στη πισίνα σου, οι τσουλήθρες πισίνας είναι αυτό που ζητάς!

Διακόσμησε την πισίνα σου με μια τσουλήθρα πισίνας και ετοιμάσου να έχεις μια πισίνα που θα θαυμάζουν όλοι για την αισθητική της.

Παράλληλα, όμως, ετοιμάσου και για ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης με τα παιχνίδια που θα κάνεις με την οικογένεια και την παρέα σου!

Τσουλήθρες πισίνας

Ασφάλεια πισίνας

Παραπάνω μιλήσαμε επαρκώς για περιφερειακό εξοπλισμό που είναι κατάλληλος για τη διακόσμηση της πισίνας σου. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε και για αυτόν που εξασφαλίζει την ασφάλεια της πισίνας σου!

Σκάλες πισίνας

Αν ψάχνεις περιφερειακό εξοπλισμό για την ασφάλεια της πισίνας σου, είσαι στο σωστό μέρος. Στην κορυφή της λίστας μας προφανώς και θα ήταν οι σκάλες πισίνας!

Αυτές εξασφαλίζουν την ασφαλή είσοδο και έξοδο των λουόμενων. Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε αντιολισθητικές σκάλες πισίνας να επιλέξεις για τη δική σου πισίνα.

Κατασκευασμένες με inox υλικά δεν σκουριάζουν και, όχι μόνο εξασφαλίζουν την ασφάλεια, αλλά και την όμορφη αισθητική της πισίνας, χάρη στο γυαλιστερό ασημί χρώμα!

Σκάλες πισίνας
Χειρολαβές & Στηρίγματα Πισίνας

Χειρολαβές & Στηρίγματα Πισίνας

Χειρολαβές και στηρίγματα πισίνας είναι εξίσου σημαντικά, όπως οι σκάλες πισίνας.

Εξασφαλίζουν την ασφαλή έξοδο των λουόμενων, αποτρέποντας κάθε ενδεχόμενο πτώσης λόγω ολισθηρότητας.

Επομένως, έτσι θα προστατέψεις εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παράλληλα, όπως οι σκάλες, έτσι και οι χειρολαβές εξασφαλίζουν την αισθητική της πισίνας σου, χάρη στο γυαλιστερό ασημί χρώμα.

Ανταλλακτικά σκαλών

Οι σκάλες πισίνας, όπως είπαμε, είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των λουόμενων. Ωστόσο, από την συνεχή χρήση υπάρχει πιθανότητα τα αντιολισθητικά τους εξαρτήματα να πάθουν φθορές. Για αυτό και στον περιφερειακό εξοπλισμό μας θα βρεις ανταλλακτικά σκαλών να επιλέξεις, για να είναι πάντα η πισίνα σου ασφαλής για χρήση! Ασχολήσου, λοιπόν, με τη διακόσμηση της πισίνας σου παράλληλα με την ασφάλειά της.

Κάνε την Πισίνα σου Ένα Ασφαλές Στολίδι

Όπως κατάλαβες, ασφάλεια και αισθητική στο Kourtesis Water Spa Center πάνε μαζί! Για αυτό μη καθυστερείς και επίλεξε τώρα τον καλύτερο περιφερειακό εξοπλισμό για σένα. Και αν ακόμα έχεις δίλημμα για το τι να επιλέξεις, μην ανησυχείς! Έλα μια βόλτα στο φυσικό μας κατάστημα και το προσωπικό μας θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει.

Επιπλέον, πλοηγήσου και στο e-shop μας για να δεις με την ησυχία σου τα προϊόντας μας και να κάνεις τις παραγγελίες σου. Μη χάνεις χρόνο και ασχολήσου με τη διακόσμηση και την ασφάλεια της πισίνας σου, ώστε να είναι έτοιμη για απολαυστικά μπάνια το καλοκαίρι!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.