Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Test Kits Πισίνας AquaCheck

Πριν τις πρώτες βουτιές στην πισίνα, πρέπει να είστε σίγουροι ότι το νερό της πισίνας σας έχει καθαριστεί και είναι απόλυτα ασφαλές. Πέρα από τα χημικά και τα άλλα καθαριστικά, καλό είναι να προμηθευτείτε και test kits πισίνας, τα οποία θα σας δώσουν αξιόπιστα αποτελέσματα για το αν έχει καθαρίσει πλήρως το νερό της πισίνας σας ή όχι.

Προβείτε εκ των προτέρων στην αγορά ενός test kit, κάντε τον απαραίτητο καθαρισμό και, έπειτα, προχωρήστε στον έλεγχο. Για να είστε σίγουροι ότι το νερό είναι καθαρό και να ελέγξετε τα επίπεδα από τα χημικά της πισίνας αν είναι σωστά, στη συλλογή μας θα βρείτε test kits πισίνας, αναλυτικές ταινίες, AquaCheck και ανταλλακτικά φυαλίδια για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Το test νερού πισίνας μετράει τα pH, cl, alkality, salt, ουσίες που πρέπει να βρίσκονται σε συγκεκριμένες ποσότητες μέσα στο νερό, ώστε να είναι ασφαλές για κολύμπι. Επιλέξτε ένα test kit πισίνας και θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι. Είναι εύκολα στη χρήση τους και θα έχετε άμεσα το αποτέλεσμα των μετρήσεων. Εμπιστευτείτε μας για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων τους.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Test Kits

Test Kits

Ανταλλακτικά Φιαλίδια ph & OTO

5.50

Test Kits

Test Kit PH and OTO

10.40

Test Kits

AquaChek Ταινίες για Test Αλάτι

16.00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.