Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Βούρτσες Καθαρισμού Πυθμένα Πισίνας

Για να μπορείτε να έχετε πάντα την πισίνα σας καθαρή, στη συλλογή μας θα βρείτε μια ποικιλία σε βούρτσες καθαρισμού πυθμένα πισίνας. Μεταξύ άλλων θα βρείτε βούρτσες για γωνίες, για πυθμένα, για τοίχους, γραμμής και άλλα, που θα σας βοηθήσουν στον πλήρη καθαρισμό της. Ανάλογα με το τι σχήμα πισίνας έχετε, μπορείτε να επιλέξετε τις κατάλληλες βούρτσες, στρογγυλές ή γωνιακές, για να μπορέσετε εύκολα να κάνετε τη δουλειά σας.

Οι βούρτσες μας είναι πολύ ανθεκτικές στο τρίψιμο κάτω από το νερό, φτάνοντας ακόμα και σε σημεία που δεν φτάνουν οι απλές σκούπες. Οι βούρτσες καθαρισμού πισίνας είναι ένα must have προϊόν για όσους έχουν πισίνα. Όσο καθαρό και αν είναι το νερό, μπορεί στα τοιχώματα να δημιουργηθεί βρομιά που θα πρέπει να αφαιρεθεί, για να μη μολυνθεί.

Αλλά και για τον γενικό καθαρισμό της, πριν ξεκινήσετε τα μπάνια σας, οι βούρτσες καθαρισμού είναι απαραίτητες για να αφαιρέσετε ό,τι βρομιά και υπολείμματα υπάρχουν στα τοιχώματα, στα σκαλοπάτια και στον πυθμένα της πισίνας σας. Έτσι, πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό του νερού με τα απαραίτητα χημικά, δώστε σημασία στον καθαρισμό των επιφανειών της πισίνας.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Βούρτσες

Βούρτσες

Γωνιακή Βούρτσα Πισίνας

9.60

Βούρτσες

Astral Βούρτσα Πισίνας Για Γωνίες

5.00

Βούρτσες

Βούρτσα Για Καθαρισμό Πυθμένα

11.50

Βούρτσες

Βούρτσα Πισίνας Τοίχου Shark

10.30

Βούρτσες

Βούρτσα Χειρός για τον Καθαρισμό Γραμμής

7.85

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.