Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Θερμόμετρα Πισίνας

Τα θερμόμετρα είναι απαραίτητα να υπάρχουν σε μια πισίνα, καθώς επιτρέπουν την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του νερού της. Μέσα στο νερό η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος μπορεί να μεταβληθεί πολύ πιο εύκολα απ’ ότι μεταβάλλεται σε εξωτερικό χώρο από τον αέρα.

Ιδανικές θερμοκρασίες για οικιακές πισίνες, όπου κολυμβητές είναι μικρά παιδιά, ενήλικες, πιθανότατα έγκυες γυναίκες, αλλά και άνθρωποι με προβλήματα υγείας, κυμαίνονται στους 31-32°C. Για να είστε πάντα σίγουροι για τη θερμοκρασία του νερού της πισίνας σας, στη συλλογή μας θα βρείτε θερμόμετρα, αναλογικά, επιπλέοντα και με φούσκα.

Οι αναγνώσεις των θερμοκρασιών είναι εύκολο να γίνουν, χωρίς να αφαιρεθεί το θερμόμετρο από το νερό. Ενημερωθείτε για τις κατάλληλες θερμοκρασίες που πρέπει να έχει το νερό της πισίνας σας, λαμβάνοντας υπόψιν τα άτομα που θα κολυμπούν, καθώς και τη χρήση που θέλετε να κάνετε, π.χ. για υδρο-γυμναστική. Για τον λόγο αυτό πρέπει πάντα να υπάρχει θερμόμετρο στην πισίνα σας, ώστε να ενημερώνεστε και να ρυθμίζετε κατάλληλα τη θέρμανση του νερού.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Θερμόμετρα

Θερμόμετρα

Θερμόμετρο Πισίνας Επιπλέον με Ζωάκια

10.00

Θερμόμετρα

Αναλογικό Θερμόμετρο Πισίνας Shark

39.00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.