Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας σε συνδυασμό με το καθημερινό άγχος για μικρά ή μεγάλα ζητήματα καταπονούν τον οργανισμό μας.

Το λάθος που κάνουμε, όμως, στην πλειονότητα οι άνθρωποι είναι ότι δεν δίνουμε την δέουσα προσοχή.

Η εύρεση τρόπου να απομακρύνουμε αυτή την καταπόνηση από τον οργανισμό μας είναι ζωτικής σημασίας.

Ένας ιδανικός τρόπος να χαλαρώσετε και να απομακρύνετε το βάρος από πάνω σας είναι το spa. Το spa είναι ικανό να χαρίσει πολλά περισσότερα οφέλη από όσα νομίζατε στον οργανισμό σας.

Παρακάτω θα δείτε τους λόγους που πρέπει να εντάξετε το spa στο πρόγραμμά σας.

Σπα και Χαλάρωση

1. Χαλαρώνει τους μύες

Το spa μέσω του υδρομασάζ χαρίζει ένα απολαυστικό μασάζ στο σώμα χαλαρώνοντας αποτελεσματικά τους καταπονημένους μύες.

Το υδρομασάζ σε συνδυασμό με τις ζεστές θερμοκρασίες, που φτάνουν τους 37,7°C – 37,8°C, τείνει να χαλαρώνει το σώμα και να αυξάνει τη ροή του αίματος.

Με αυτό τον τρόπο μειώνονται και οι πόνοι που προκαλούνται στο σώμα από φλεγμονές.

2. Βελτιώνει τον ύπνο

Το καθημερινό άγχος έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Επηρεάζει πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Μια από αυτές είναι και ο ύπνος.

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία του ανθρώπου. Όταν ο άνθρωπος δεν κοιμάται σωστά ή κοιμάται λίγες ώρες επηρεάζεται αρνητικά η συνολική του υγεία.

Οι ευεργετικές ιδιότητες ενός spa μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ύπνου. Έτσι, με τη χαλάρωση που προσφέρει ο ύπνος, επιτυγχάνεται η απαραίτητη πνευματική διαύγεια και ξεκούραση.

3. Ελαττώνει το άγχος

Η γρήγορη καθημερινότητα, τα καθημερινά προβλήματα, η δουλειά και άλλα, είναι παράγοντες που αυξάνουν τα επίπεδα άγχους και στρες. Όταν αυτά συσσωρεύονται στον ανθρώπινο οργανισμό μπορούν να προκαλέσουν από μικρά έως και μεγάλα ή και σοβαρά προβλήματα υγείας. Ένα χαλαρωτικό υδρομασάζ σε spa, σε συνδυασμό με τα αρώματα και τους ατμούς που περιλαμβάνει, μπορεί να μειώσει κατά πολύ τα επίπεδα στρες και άγχους και να σας οδηγήσει στην απόλυτη ευεξία.

Μείωση του Άγχους

4. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Εκτός από τα άγχη της καθημερινότητας, το spa έχει τη δυνατότητα να απαλύνει πόνους που προκαλούνται από προβλήματα υγείας.

Μέσω του υδρομασάζ και της θερμότητας του spa διαστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία και έτσι βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Αυτό βοηθάει κυρίως ανθρώπους με παθήσεις, όπως η αρθρίτιδα.

Φυσικά, για άτομα με σοβαρές παθήσεις συνίσταται να επικοινωνήσουν πρώτα με τον γιατρό τους για αποφυγή αντίθετων αποτελεσμάτων.

5. Μειώνει την αρτηριακή πίεση

Σε συνέχεια του προηγούμενου, οι φυσαλίδες του spa, οι υψηλές θερμοκρασίες και το υδρομασάζ αυξάνουν τους καρδιακούς παλμούς και διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία οδηγώντας στην μείωση της αρτηριακής πίεσης. Αυτό κάνει καλό στην καρδιά, καθώς την ανακουφίζει από την πίεση. Ωστόσο, για άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα προτιμάται πάντα η ιατρική συμβουλή πριν την είσοδο σε spa.

6. Χαρίζει υγιές και νεανικό δέρμα

Το άγχος, ο κακός ύπνος και η άσχημη διάθεση αποτελούν μια σημαντική αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Με την τακτική χρήση ενός spa θα δείτε το δέρμα σας να αλλάζει και να βρίσκει ξανά τη χαμένη του νεότητα. Το ζεστό νερό και οι υδρατμοί μπορούν να βοηθήσουν στην αποβολή των τοξινών από το δέρμα. Παράλληλα, με τη καλύτερη κυκλοφορία του αίματος το δέρμα σας παίρνει πάλι τη λάμψη που αποζητάτε. Τέλος, βοηθάει στη χαλάρωση των σφιγμένων μυών του προσώπου και δίνει μια πιο νεανική όψη.

Κάντε καλό στην υγεία σας με το δικό σας spa

Μπορεί η καθημερινότητα να είναι πιεστική, δεν πρέπει όμως κανείς να παραμελεί τον εαυτό του και προπαντός την υγεία του. Για το λόγο αυτό το spa είναι απαραίτητο να το εντάξετε στις συνήθειες σας.

Για να μην αναζητάτε συνεχώς κενό ραντεβού σε κέντρα χαλάρωσης και ευεξίας, τι καλύτερο από το να έχετε το δικό σας spa στο σπίτι σας! Με την άνεσή σας και όποτε θέλετε θα έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στον εαυτό σας και στους δικούς σας απίστευτες στιγμές χαλάρωσης.

Το κατάστημα Kourtesis Water Spa Center σας προσφέρει άριστης ποιότητας spa και προϊόντα spa για να κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό ή το φυσικό μας κατάστημα και εμείς θα καλύψουμε κάθε σας ανάγκη!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.