Αφύγρανση

Η υγρασία στα σπίτια είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τόσο στο σπίτι όσο και στον οργανισμό μας. Ανάλογα τα επίπεδα υγρασίας που υπάρχουν σε ένα σπίτι, λόγω της περιοχής στην οποία βρίσκεται ή της παλαιότητάς του, μπορεί να προκαλέσει πολλές υλικές ζημιές στους τοίχους.

Προβλήματα που παρατηρούνται είναι η μούχλα, καθώς και η πτώση σοβάδων, ειδικά σε σημεία που η υγρασία είναι πολύ υψηλή, όπως για παράδειγμα το μπάνιο. Εκτός, όμως, από τις υλικές ζημιές, η υγρασία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο αναπνευστικό, λόγω των αυξημένων ποσοστών μικροβίων που δημιουργούνται.

Για να προστατέψετε την υγεία σας και την υγεία του σπιτιού σας, στη συλλογή μας θα βρείτε προϊόντα αφύγανσης για να απαλλάξετε το σπίτι σας από την υγρασία. Επιλέγοντας τον κατάλληλο, ανάλογα τα τετραγωνικά του χώρου που θα το τοποθετήσετε, θα εξασφαλίσετε την υγιή ατμόσφαιρα που χρειάζεστε.

Με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσετε από τον ενοχλητικό βήχα, ενώ παράλληλα θα κάνετε απόσβεση χρημάτων, καθώς δεν θα υπάρχει υγρασία που θα διαβρώνει τους τοίχους του σπιτιού σας. Επιλέξτε, μέσα από τη συλλογή μας με τα προϊόντα αφύγρανσης, αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας και ζήστε μέσα σε ένα υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από υγρασία.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Προϊόντα Αφύγρανσης

Αφύγρανση

Αφυγραντήρας SENDO Portofino

159.00

Αφύγρανση

Αφυγραντήρας Carrier NextGen I CDN10Q7

179.00

Αφύγρανση

Αφυγραντήρας SENDO San Remo

219.00

Αφύγρανση

Αφυγραντήρας Carrier CDF2-16Q7 NextGen II

243.00

Αφύγρανση

Αφυγραντήρας Carrier NextGen II CDF20Q7

269.00
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.